Chiftelute de Cartofi (de Post)

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

1 1/2 cartofi fierti
o ceapa mai mare
condiment pentru carne de porc sau carne tocata
300 g faina (din care 3 linguri se folosesc pentu compozitie)
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Dupa ce cartofii au fost fierti in coaja, se curata si se dau pe razatoare. Ceapa se toaca marunt si se amesteca cu cartofii, condimentul si 3 lingurii de faina.

Dupa ce compozitia este gata se formeaza chiftelute rotunde care se dau prin faina. Urmatorul pas este prajirea acestora.


Se servesc calde cu garnitura la alegere.
Pofta buna! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftelute de Cartofi (de Post)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

georgianaaaa
•  04.02.2012 13:36:40

arata foarte bine!

lucianmarcu
•  21.11.2010 21:16:02

o reteta simpla de post ,placuta la buzunar si binenteles foarte gustoasa :);binenteles acum ca este si post este bine venita

d_dana_a
•  26.01.2010 14:32:28

Cu placere Dana67...nu se desfac la fript pentru ca in compozitie pun faina, de fel se pune faina c-am cum simti la mana , cat de bine se leaga.Eu am scris 3 linguri de faina dar depinde de cartofi sunt si mai suculenti si nesuculenti, daca esti nesigura poti pune si putin pesmet.

dana67
•  25.01.2010 23:14:04

mersi Dana, o idee pt.post ..caci se apropie..... si o intrebare nu se desfac la fript ( fara ou ) ?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftelute de Cartofi (de Post)