Cartofi cu Ciuperci si Costita

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

4 cartofi mari
250 gr ciuperci champignon sau alt tip
130 gr costita afumata
1/2 pahar vin alb
2 linguri ulei masline
patrunjel
sare si piper

Mod de preparare

Se curata cartofii si ciupercile, se taie in felii destul de groase. In tigaie punem costita fasii (sau cubulete) cu uleiul sa se rumenesca nitel. Adaugam cartofii si ciupercile, saram si adugam vinul, lasam sa se evaporeze, la foc mai mare.

Dupa aceea, acoperim cu un capac si coacem la foc mediu, pentru circa 20-25 minute. Daca scade apa lasata de la ciuperci, adaugam noi putina, pana cand cartofii sunt gata. La sfarsit adaugam patrunjel tocat... si piper, daca dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi cu Ciuperci si Costita" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

puiut_catalina
•  17.05.2012 14:18:23

arata bn sper sa fie si foarte gustoasa

nicoleta64
•  08.01.2011 18:03:51

Lumyer: sunt foarte buni...noua ne plac mult! Sper sa-ti placa si tie.

lumyer
•  08.01.2011 13:43:29

mm arata savuros.. am sa fac si eu

nicoleta64
•  25.05.2010 18:42:27

Sper sa-ti placa! Chiar, de mult nu am mai facut...mi-ai adus aminte..o sa-i fac si eu maine.

chira
•  21.05.2010 14:40:17

mmmmmm ce bine arata!am sa incerc si eu.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi cu Ciuperci si Costita