Cartofi cu Ciuperci la Cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Cartofi cu Ciuperci la Cuptor

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 1 cutie ciuperci
  • 2 legaturi ceapa verde
  • vegeta
  • piper
  • ulei de masline
  • marar verde

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie rondele subtiri.
Ciupercile se taie feliute.
Ceapa verde se taie oblic.
Intr-un vas Yena, uns cu ulei de masline se pune un rand de cartofi unul de ciuperci si altul de ceapa verde. Se presara vegeta si marar verde tocat. Se repeta inca o data cu cartofi, ciuperci si ceapa, deasupra se pun cartofii. Deasupra se mai pune putin ulei de masline si se da vasul la cuptorul dinainte incins pina se face o culoare frumoasa aurie, deasupra.
Se poate servi ca atare sau cu tocana de legume.

Daca nu vreti sa folositi garnitura ca mancare de post, o puteti servi cu friptura. . .
Este delicioasa. . .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc