Cannelloni cu spanac si ricotta

Complexitate
redusa
Cannelloni cu spanac si ricotta

Ingrediente

  • 250 g paste cannelloni(mi-au mai ramas 6 bucati neumplute)
  • 2 cepe
  • usturoi 3-4 catei
  • 255g branza ricotta
  • 300 spanac
  • 80gr parmezan(de data aceasta am folosit cascaval)
  • 2 oua
  • Pentru sos:
  • 250 ml apa cu vegeta
  • 700 ml rosii bulion
  • 1 lingura zahar
  • oregano
  • vegeta ,boia

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se taie marunt,se calesc in putina apa si ulei pana devin sticloase.Spanacul se taie marunt si se adauga amestecului de ceapa,se toarna putina apa si se caleste-fierbe impreuna.Se lasa la racit ,apoi se adauga ricotta(se poate inlocui si cu alt tip de branza;eu am amestecat urda cu cascaval)si cele 2 oua,se condimenteaza dupa gust cu sare ,piper.Cu acest amestec umplem pastele(eu am facut-o cu o lingurita mica si ingusta,sau se poate pune amestecul intr-o punga si se taie un colt)Se aseaza intr-o forma yena(eu am pregatit doar 11 bucati,restul le-am congelat intr-o cutie)
Deasupra se pune sosul, cat sa le acopere.Se da totul la cuptor,la foc potrivit pentru 40 minute.Se presara parmezanul si se mai lasa 10 min.la cuptor.Sunt foarte bune aceste paste.


Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc