Fierbeti cartofii in coaja, curatati-i si feliati-i. Puneti la fiert conopida desfacuta in buchetele, 15 min, in apa cu sare, apoi scurgeti-o. Caliti in ulei incins ceapa tocata marunt si sunca de Praga cubulete sau taiata fasii.
Puneti un strat de cartofi feliati intr-un vas termorezistent tapetat cu ulei si pesmet, imbracand si marginile. Presarati cu sare, piper si boia. Realizati un alt strat din amestecul de conopida fiarta, ceapa, sunca de Praga calite si condimentate dupa gust.
Turnati deasupra, repartizand uniform, ouale usor batute cu faina, 1/2 din cascavalul ras, smantana si presarati cu restul de cascaval ras.
Dati la cuptor pentru 20- 25 min sau pana se formeaza deasupra o crusta frumos rumenita.
Serviti calda sau rece.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii