Ardei grasi umpluti cu branza de vaci si unt

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

branza de vaci 600 g
unt 200 g
marar verde 1 leg
ardei grasi 10-12 buc
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Untul se freaca spuma, se adauga branza de vaci trecuta prin sita si se potriveste gustul de sare. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se lasa cateva ore la rece, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, ce se asaza pe platouri si se decoreaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei grasi umpluti cu branza de vaci si unt" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei grasi umpluti cu branza de vaci si unt