Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-1,5 kg andive
  • 150 g unt
  • 100 g caşcaval
  • 2-3 liguri sos vienez cu hrean (vezi reţeta)
  • pesmet

Mod de preparare

Se aleg andivele, se spal?, se op?resc în ap? clocotit? sare, timp de 10 minute. Se scurg ?i se a?eaz? în crai uns? cu unt ?i pres?rat? cu pesmet.

Deasupra lor se presar? ca?caval ras ?i se dau la cup s? se rumeneasc?. Se servesc calde, cu sos vienez cu hrean turnat deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate