Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1-1,5 kg andive
150 g unt
100 g caşcaval
2-3 liguri sos vienez cu hrean (vezi reţeta)
pesmet

Mod de preparare

PREGĂTIRE

1h
Se aleg andivele, se spal?, se op?resc în ap? clocotit? sare, timp de 10 minute. Se scurg ?i se a?eaz? în crai uns? cu unt ?i pres?rat? cu pesmet.

Deasupra lor se presar? ca?caval ras ?i se dau la cup s? se rumeneasc?. Se servesc calde, cu sos vienez cu hrean turnat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari electrocasnice

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean