Andive in Cuptor (Witloof in The Owen)

Postat pe: 06-03-2011
(0)

Ingrediente

4 andive
300gr cascaval ras
4 felii sunca presata
1 lingurita margarina
300 ml lapte
o lingura faina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se pun andivele la fiert (pana le patrundem cu varful cutitului), dupa care le lasam la scurs. Separat pregatim sosul de cascaval: punem o lingurita de margarina si o lingura de faina la calit, se amesteca intruna ca sa nu se arda, adaugam laptele si lasam sa fiarba, dupa care punem cascavalul ras si amestecam continuu.

Invelim andivele in sunca presata, facand rulori, le asezam in tava, turnam sosul de cascaval peste, si introducem la cuptor. Asteptam pana prinde o crusta aurie.

Se servesc calde si de preferat cu piure de cartofi!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Andive in Cuptor (Witloof in The Owen)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Andive in Cuptor (Witloof in The Owen)