Straturi (Millefoglie/Mille-feuille) de Varza si Carne

Complexitate
redusa
Straturi (Millefoglie/Mille-feuille) de Varza si Carne

Ingrediente

  • 1 varza mica murata sau jumatate dintr-o varza murata
  • 500 gr carne tocata mixta (porc si vita)
  • 120 gr orez basmati
  • 1 ceapa (rosie)
  • 2 linguri cu ulei
  • 2 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru si marar
  • 250-300 ml apa

Mod de preparare

- Am calit foarte putin ceapa cu uleiul, doar cat sa se inmoaie putin si am adaugat orezul spalat si apoi carnea tocata si sosul de rosii. Cind s-au amestecat bine am stins focul.

- In tava am pus un 1 lingura cu ulei si putina varza tocata cu toata zeama de care dispuneam (1/2 cescuta de cafea italiana), apoi un strat de foi de varza si un strat de carne un alt strat de foi inca unul de carne si am terminat cu unul de foi.

- Am varsat apa si am pus tava in cuptorul deja incins la 200 grade Celsius. In primele 10-15 minute am tinut-o acoperita (hirtie, aluminiu sau ce vreti voi, eu am un capac de la o alta tava). Apoi urmatoarele am terminat fara capac. Puteti sa lasati cit vreti voi la copt, important este sa nu se evapore apa, eventual mai adaugati daca e necesar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Pandispan cu mere si budinca
3
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
4
Carte de bucate

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla

O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
Vinete cu Ton si Mozzarella
5
Mancaruri cu peste

Vinete cu Ton si Mozzarella

Vinete cu Ton si Mozzarella
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie