Shaorma cu fish fingers

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

lipie shaorma (o gasiti la orice market in pachete de cate 10)
maioneza
fish fingers 2 cutii
1 kg cartofi,
o varza mica
cateva rosii(chery sunt mai bune)
2-3 castraveti murati
ceapa verde o legatura
cativa catei de usturoi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se fac cartofii prajiti si se lasa deopartepe un servetel sa se absoarba uleiul, iar acum se pot praji in acelasi ulei si batoanele de peste crocant (noua ne plac foarte mult deasta am inlocuit pieptul de pui su pestele), intre timp puteti taia marunt varza si puneti separat intr-un bol cu sare, otet si piper (adica o salata simpla de varza)

Se taie marunt cepa verde, iar castravetii si rosiile se taie felii si se marunteste usturoiul si se amesteca cu maioneza.

Acum suntem gata sa asezam o lipie pe un platou sau ceva plat ce aveti la indemana, se unge bine maioneza astfel preparata, si se pun pe rand cartofii prajiti, fish fingers, 2 feliute de castraveti, si rosii, putina ceapa verde si la sfarsit varza.

Se impaturesc ca pe clatite si la un capat acoperiti cu folie de aluminiu. Acum e gata de papat.
Ca sa o incalziti puteti s-o puneti cateva min in cuptorul de la aragaz in tava, sau 3 min la microunde dar sa dati jos folia de aluminiu si o strangeti apoi.

E usor de preparat si e fffff buna. Eu am reusit sa fac 8 bucati si ne-au tinut 2 zile:)

Va pup si pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Shaorma cu fish fingers" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Shaorma cu fish fingers