Rulouri Din Piept de Pui cu Garnitura de Orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rulouri Din Piept de Pui cu Garnitura de Orez

Ingrediente

  • Rulouri:
  • un piept de pui
  • 6 feliute de ceafa afumata
  • 12 feliute de cascaval
  • 12 frunze de spanac
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • 200 g orez
  • 1 l supa de pui
  • 50 gr unt
  • 3 lg ulei masline
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul se portioneaza in asa fel incat sa obtii bucati potrivite pentru a face rulourile. Mie mi-au iesit pentru 6 buc. Pieptul portionat se bate bine intre doua foi de ceolofan (punga) dupa care il condimentam cu sare si piper.

Se aseaza umplutura astfel: frunza de spanac, o feliuta de cascaval, o feliuta de ceafa iar o feliuta de cascaval iar la final o frunza de spanac. Se ruleaza cu grija si se prinde cu o scobitoare. Asa se procedeaza cu toate pana le terminam. Se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in baie de ulei.

Preparam garnitura de orez astfel :se pune la incins uleiul cu untul dupa care adaugam orezul si lasam un pic sa se caleasca. Adaugam supa (am preparat-o din osul de la piept, un morcov o ceapa, sare boabe de piper si o foaie de dafin), putin cate putin mestecand continuu. Cand este gata se adauga si cascavalul ras, amestecam pana se incorporeaza. Eu am adaugat in el si morcovul din supa, tocat marunt.

Rulourile se servesc alaturi de garnitura de orez sau dupa bunul plac.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Fanta
1
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
2
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Tosca - un desert imbietor
3
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
4
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Clatite cu dovlecel si branza
5
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Parteneri
Pui in stil mediteranean
Bucataras.RO

Pui in stil mediteranean

Puiul are la baza marinarea cu iaurt. Aromele de astazi sunt fresh si reconfortante. Menta, lamaia, oregano si uleiul de...

Pui in stil mediteranean
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola