Pulpe de Pui cu Vin si Usturoi la Cuptor

Postat pe: 21-01-2016
(0)

Ingrediente

3 pulpe de pui
4 catei mari de usturoi
200 ml vin alb
o frunza de dafin
boia
cimbru
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Fragede, gustoase si simplu de preparat.

Curatam, spalam si taiem pulpele in jumatati.
Le lasam la scurs si le condimentam cu sare, boia, cimbru si piper.
Luam o tava care merge la cuptor, asezam pulpele in ea, turnam vinul si punem frunza de dafin.
Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam pana sosul din tava scade si pulpele se rumenesc frumos (aproximativ o ora).
Din cand in cand stropim pulpele din tava cu sosul format.
Cand sunt aproape gata, adaugam usturoiul taiat felii si mai lasam sa se rumeneasca impreuna.
Servim pulpele calde, alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpe de Pui cu Vin si Usturoi la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui
vin

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe de Pui cu Vin si Usturoi la Cuptor