Pui Muntenesc cu Sos

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 pui
4 rosii (4 linguri de bulion sau pasta de tomate ) 1 lingura de Maggi - Secretul Gustului - Gust de gaina
250 ml ulei de floarea-soarelui sau masline
1 catel de usturoi
1 foaie de dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Cureti puiul, il speli in doua ape clocotite. Pui uleiul intr-o cratita, apoi puiul si adaugi putina apa, astfel incat sa fiarba inabusit 20-25 de minute. Ultetior adaugi rosiile decojite sau bulionul. Lasi la foc mic circa 10 minute, apoi adaugi usturoiul pisat. Mai adaugi putina apa decat e nevoie si foaiea de dafin plus Maggi. Il mai lasi sa fiarba 5 minute.
E foarte bine de ragula cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui Muntenesc cu Sos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

cyper
•  21.01.2009 20:32:54

simplut dar foarte delicios

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui Muntenesc cu Sos