Pui Muntenesc cu Sos

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 pui
4 rosii (4 linguri de bulion sau pasta de tomate ) 1 lingura de Maggi - Secretul Gustului - Gust de gaina
250 ml ulei de floarea-soarelui sau masline
1 catel de usturoi
1 foaie de dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Cureti puiul, il speli in doua ape clocotite. Pui uleiul intr-o cratita, apoi puiul si adaugi putina apa, astfel incat sa fiarba inabusit 20-25 de minute. Ultetior adaugi rosiile decojite sau bulionul. Lasi la foc mic circa 10 minute, apoi adaugi usturoiul pisat. Mai adaugi putina apa decat e nevoie si foaiea de dafin plus Maggi. Il mai lasi sa fiarba 5 minute.
E foarte bine de ragula cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui Muntenesc cu Sos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

cyper
•  21.01.2009 20:32:54

simplut dar foarte delicios

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui Muntenesc cu Sos