Pui cu Sos Alb

Postat pe: 02-03-2009
(0)

Ingrediente

1 piept de pui dezosat
1\2l apa plata
1 cana de smintina
1 ceasca de faina
1 lingura de unt
sare dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe separat.

Intr-o tigaie de teflon se amesteca faina cu smintina, putina zeama in care a fiert pieptul de pui, untul si putina sare. Dupa ce au dat in clocot se adauga si cubuletele de pui, se amesteca bine si se mai lasa sa fiarba citeva minute
Puiul se poate servi cu garnitura de legume sau cu piure de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui cu Sos Alb" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui
unt

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui cu Sos Alb