Pui cu Sos Alb

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1\2l apa plata
  • 1 cana de smintina
  • 1 ceasca de faina
  • 1 lingura de unt
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe separat.

Intr-o tigaie de teflon se amesteca faina cu smintina, putina zeama in care a fiert pieptul de pui, untul si putina sare. Dupa ce au dat in clocot se adauga si cubuletele de pui, se amesteca bine si se mai lasa sa fiarba citeva minute
Puiul se poate servi cu garnitura de legume sau cu piure de cartofi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa