Porumbei cu sos dulce acrisor de struguri

Postat pe: 09-11-2015
(0)

Ingrediente

2-3 porumbei intregi
o ciorchina mare de struguri ,nu foarte copti
un pahar de supa
2 linguri de miere
un paharel mic de otet aromatizat
50 g unt
sare
piper
o lingura de legume deshidratate fara sare
50 ml ulei de masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Porumbeii curatati si spalati se fierb in apa cu sare in care am adaugat o ligura de legume deshidratate fara sare,pana se inmoaie carnea .
Se broboneste strugurele spalat apoi boabele se calesc 10 minute in unt incins,apoi se adauga o lingura de miere de albine si se stinge cu otetul aromatizat.Se mai lasa 5 minute pe foc moale sa se evapore otetul.Se da de pe foc
Se scot porumbeii ,se sareaza si pipereaza dupa gust,se ung cu miere si se dau in tava in care am pus paharul de supa si uleiul de masline si se dau la cuptor sa se rumeneasca bine
.Se servesc stropiti cu sosul dulce acrisor din struguri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Porumbei cu sos dulce acrisor de struguri" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Porumbei cu sos dulce acrisor de struguri