Pilaf de Orez cu Curcan Dietetic

Complexitate
redusa
Pilaf de Orez cu Curcan Dietetic

Ingrediente

  • 1 pulpa inferioara de curcan
  • 1 ceapa alba mare
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lg ulei de masline
  • 1/2 lgt curcuma
  • 1 vf de cutit de sofran
  • 1 vf cutit boia iute
  • 2 pungi de orez shiritaki de konjac
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pulpa de curcan se fierbe in apa cu putina sare. Se ia spuma ce se formeaza. Cand este fiarta se scoate din supa si se lasa sa se raceasca putin si apoi se ia carnea de pe os. Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si usturoiul.

Intr-o tigaie se pun 2 lg de ulei de masline sa se incinga. Se pune ceapa si usturoiul la calit, apoi se pune peste un polonic de supa sa se inabuse. Se adauga carnea facuta bucati mici, se amesteca.

Orezul shiritaki se spala in 3-4 ape si apoi se scurge si se adauga in tigaie, se amesteca bine, se pune curcuma, sofranul si boia iute si se amesteca. Se mai pune supa daca scade apa pana fierb toate. Se pune sare si piper si se lasa sa scada.

Cand este gata se serveste cald. Se poate presara si frunze de patrunjel tocate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate