Se caleste carnea, cam 5 minute, pana isi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa si se caleste si ea putin, cand ceapa si-a schimbat culoarea, adaugam putina boia si apoi punem apa pana acoperim carnea.
Lasam sa fiarba, la foc mic. Daca e nevoie mai punem apa, cand carnea e fiarta, facem un amestec din lapte si lingura de faina, dar amestecam bine ca sa iasa frumos. Dar cand punem amestecul sa nu fie mukta apa, mai lasam sa dea in clocot pana se ingroasa, adaugam cubuletul, piper, patrunjel si daca mai e nevoie sare.
Pofta buna!!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii