Carnea se taie cubulete si se caleste in ulei, condimente si sos de soia.
Separat se calesc in ordinea urmatoare legumele: ceapa, ceapa verde, prazul, ciupercile, morcovii, varza. se condimenteaza si se pune curry.
Orezul nu se fierbe pana ce bobul este moale. Trebuie sa fie putin mai tare.
Se amesteca toate si pofta buna!!!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii