Limba de Porc cu Smantana

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Limba de Porc cu Smantana

Ingrediente

  • 2 limbi de porc
  • 2 linguri smantana
  • o cana lapte
  • 2 linguri faina
  • o ceapa
  • o lingura unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se pun la fiert limbile in apa cu sare, iar dupa ce s-au fiert se curata de pielita alba.

Separat, se topeste untul, in care se caleste ceapa taiata marunt. Dupa ce s-a rumenit ceapa se adauga faina si se stinge cu apa in care au fiert limbile si laptele. Se lasa sa fiarba pana se obtine un sos mai grosut, iar la urma se adauga smantana.

Limbile curatate se taie felii si se adauga in sos, lasand sa mai fiarba cca 10 minute. La sfarsit se presara patrunjelul verde tocat.

Cu cartofi pai sau alte garnituri dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate