Iepure A la Liguria

Postat pe: 09-02-2014
(0)

Ingrediente

1 iepure de 1 kg
300ml vin rosu
100g masline taggiasche
2 linguri pinoli
2 foi de dafin
1 lingura de cimbrisor proaspat/uscat
1 ceapa mare
4 catei de usturoi
supa de pui/legume cat e nevoie
sare
piper
ulei de masline
cateva ace de rozmarin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:20min
Iepurele se taie bucati si se lasa in apa, iar inainte de a curata ceapa si usturoiul, bucatile de iepure se scot din apa, se sterg cu un servet de bucatarie si se lasa deoparte. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie marunt.

Separat se pune intr-o tigaie se pune ulei de masline, iar cand acesta incepe sa sfaraie se pun bucatile de iepure, ceapa si usturoiul.

Se lasa la prajit cateva momente carnea cu ceapa si usturoiul apoi se pun vinul rosu, cimbrisorul, putina sare, piper si foile de dafin rupte.

Dupa ce a scazut vinul, se adauga supa de pui/legume putin cate putin, pana cand carnea e moale. Cand se adauga pentru ultima data supa se pun si acele de rozmarin, pinoli si maslinele.

Se mai lasa pe foc cateva momente pana scade supa, apoi se opreste focul si se lasa la racit. Cand e calduta se poate servi.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Iepure A la Liguria" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Iepure A la Liguria