Gulas Berlinez

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne porc
  • 250 ml apa
  • 250 g ceapa
  • 500 g smantana
  • sare
  • chimen
  • ulei
  • piper

Mod de preparare

Carnea se portioneaza si se da cu sare. Ceapa se taie pestisori. Carnea se inabusa in ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa si ea, apoi se adauga carnea, chimenul, piperul, sarea si restul de apa.

Se fierb la foc potrivit, cu capac. Cand gulasul este gata, se toarna smantana si se mai lasa pe foc inca 5 minute.

Se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa