Ficat de Porc cu Sos de Ceapa

Postat pe: 13-05-2009
(1)

Ingrediente

750 g ficat de pui
1 lingura unt
1 lingura faina
1 lingura ceapa tocata
1 lingura patrunjel tocat fin
1 ceasca de supa de carne
1/2 ceasca de vin
1/2 lingura bulion
sare
piper

Mod de preparare

Se curata ficatul si se taie bucati. Se infierbanta untul intr-o cratita, se pune ficatul si se lasa sa se prajeasca putin pe o parte si pe alta.

Se pun sarea, piperul, ceapa, patrunjelul si faina. Se lasa sa se rumenesca cam 3 minute, apoi se toarna vinul, zeama de carne si bulionul. Se lasa foc sa se patrunda bine.

Se serveste fierbinte.
Pota buna! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ficat de Porc cu Sos de Ceapa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

remucu
•  01.12.2009 18:30:22

la reteta spune ficat de porcsi an reteta se spune ficat de pui va rog modificati

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ficat de Porc cu Sos de Ceapa