Ficat de Porc cu Sos de Ceapa

Postat pe: 13-05-2009
(1)

Ingrediente

750 g ficat de pui
1 lingura unt
1 lingura faina
1 lingura ceapa tocata
1 lingura patrunjel tocat fin
1 ceasca de supa de carne
1/2 ceasca de vin
1/2 lingura bulion
sare
piper

Mod de preparare

Se curata ficatul si se taie bucati. Se infierbanta untul intr-o cratita, se pune ficatul si se lasa sa se prajeasca putin pe o parte si pe alta.

Se pun sarea, piperul, ceapa, patrunjelul si faina. Se lasa sa se rumenesca cam 3 minute, apoi se toarna vinul, zeama de carne si bulionul. Se lasa foc sa se patrunda bine.

Se serveste fierbinte.
Pota buna! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ficat de Porc cu Sos de Ceapa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

remucu
•  01.12.2009 18:30:22

la reteta spune ficat de porcsi an reteta se spune ficat de pui va rog modificati

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ficat de Porc cu Sos de Ceapa