Ficat de Porc cu Sos de Ceapa

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g ficat de pui
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura ceapa tocata
  • 1 lingura patrunjel tocat fin
  • 1 ceasca de supa de carne
  • 1/2 ceasca de vin
  • 1/2 lingura bulion
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ficatul si se taie bucati. Se infierbanta untul intr-o cratita, se pune ficatul si se lasa sa se prajeasca putin pe o parte si pe alta.

Se pun sarea, piperul, ceapa, patrunjelul si faina. Se lasa sa se rumenesca cam 3 minute, apoi se toarna vinul, zeama de carne si bulionul. Se lasa foc sa se patrunda bine.

Se serveste fierbinte.
Pota buna! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate