Cuscus cu Aripioare de Pui si Chimen

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet cuscus
  • 250 g aripioare de pui
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita de chimen
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se pune la fiert cuscusul in apa clocotita cu putina sare. Apoi se strecoara si se trece prin jet de apa rece.

Separat, se pun aripioarele la fiert, se lasa sa scada si, cand sunt fierte se adauga bulionul si se opreste focul.

Pe o farfurie se pune cuscus, aripioare cu putin sos deasupra si se presara chimen.
Pofta buna! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc