Cuscus cu Aripioare de Pui si Chimen

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 pachet cuscus
250 g aripioare de pui
2 linguri bulion
1 lingurita de chimen
un praf de sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pune la fiert cuscusul in apa clocotita cu putina sare. Apoi se strecoara si se trece prin jet de apa rece.

Separat, se pun aripioarele la fiert, se lasa sa scada si, cand sunt fierte se adauga bulionul si se opreste focul.

Pe o farfurie se pune cuscus, aripioare cu putin sos deasupra si se presara chimen.
Pofta buna! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cuscus cu Aripioare de Pui si Chimen" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cuscus cu Aripioare de Pui si Chimen