Ingrediente
● 1 pachet cuscus |
● 250 g aripioare de pui |
● 2 linguri bulion |
● 1 lingurita de chimen |
● un praf de sare |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Se pune la fiert cuscusul in apa clocotita cu putina sare. Apoi se strecoara si se trece prin jet de apa rece.
Separat, se pun aripioarele la fiert, se lasa sa scada si, cand sunt fierte se adauga bulionul si se opreste focul.
Pe o farfurie se pune cuscus, aripioare cu putin sos deasupra si se presara chimen.
Pofta buna! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cuscus cu Aripioare de Pui si Chimen" nu uita sa ii faci un review.
Separat, se pun aripioarele la fiert, se lasa sa scada si, cand sunt fierte se adauga bulionul si se opreste focul.
Pe o farfurie se pune cuscus, aripioare cu putin sos deasupra si se presara chimen.
Pofta buna! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cuscus cu Aripioare de Pui si Chimen" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Tort aperitiv cu dovleac, crema de branza si mazare
Salata de paste konjac si tofu crocant
Tarta cu dovleac copt
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de cocos
Prajitura saseasca cu branza si stafide
Prajitura cu branza si blat de cacao razuit (Rudy)
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Sushi
Prajitura cu blat de bezea, budinca de caramel si piersici
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Papanasi moldovenesti
Concurs - Reteta Lunii / Autor: lina
-
Mix de fasole batuta
Concurs - Reteta Lunii / Autor: lina
-
Tort cu ciocolata
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: abetina
-
Ciorba de pui cu smantana
Concurs - Reteta Lunii / Autor: momo121
-
Tort cu mousse de vanilie si piure de zmeura
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: momo121
-
Rata pe varza acra
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: andraconstantinescu