Crispy Din Carne de Pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 Piept de pui dezosat
  • 1 Punga Fulgi de pormumb
  • 1 Cana de faina
  • 2-3 Oua batute
  • Ulei
  • Boia picanta sau praf de chili

Mod de preparare

Pentru inceput... batem ouale sfaramam in palma fulgii de porumb. Taiem puiul in bucati dreptunghiulare il dam prin paina, apoi prin ou si pe urma prin fulgii de porumb. Punem uleiul la incins cand incepe sa pocneasca dam flacara mai mica si punem crispy`ul la prajit ne dam seama ca s-a facut atunci cand prinde o culoara marionie, mai inchisa.


Pofta buna!!!

Dupa ce ati scos crispy-urile din tigaie, puneti-le pe servetele sa absoarba uleiul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate