Cotlet de mistret cu ciuperci

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

cotlet de mistret 1 kg
faina 75 g
ulei 125 g
morcovi 100 g
telina 100 g
ceapa 100 g
bulion de rosii 1 lingura
ciuperci 600 g
smantana 400 g
verdeata 1 leg
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Cotletul de mistret, dupa ce a fost marinat, se taie in portii, se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste zarzavatul de supa dat pe razatoare si ceapa tocata. Se stinge cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se scurge sosul peste cotlete, se adauga smantana amestecata cu faina ramasa si ciupercile care au fost taiate felii si calite in ulei, se potriveste gustul cu sare si piper si se continua fierberea, pana ce carnea este moale.
La servit se presara cu verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cotlet de mistret cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cotlet de mistret cu ciuperci