Se fierb, in oale separate, cartofii in coaja, ouale pana sunt foarte tari, iar carnatii se oparesc.
Se curata cartofii de coaja si se taie rondele, ouale se curata de coaja si se taie rondele, iar carnatiilor li se da pielita jos si se taie in bucati potrivite, tot rondele.
Se ia un vas de yena si se aseaza in felul urmator in vas: un strat de cartofi, un strat de oua, un strat de carnati, un strat de oua si un strat de cartofi. Peste stratul de cartofi, de sus, se toarna smantana pt. gatit amestecata cu piper, iar peste smantana se pune mararul, verde (proaspat sau congelat).
Sarea se pune la cartofi cand fierb.
Pofta buna!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii