Mai intai, scoatem samburii rodiei si ii punem la scurs, apoi tocam macroul cubulete, somonul fasii si prazul rondele. Spalam frunzele de salata si le scuturam de apa. Incalzim cateva secunde, circa 20, foaia de tortilla si ne apucam de montat. Peste foaia de tortilla, asezam cateva frunze de salata, apoi intindem maioneza si presaram bucatele de macrou si fasii de somon. Adaugam rondele de praz si samburi de rodie. Rulam foaia de tortilla si servim. Pentru pitic, in loc de maioneza, am pus ketchup. Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii