Se pun surimii intr-o tigaie cu ulei pentru ai cali pe ambele parti iar apoi se adauga vinul si se lasa circa 10 min.
Intr-o tigaie se caleste salata mexicana.
Se prepara sosul din smantana, zeama de la lamaie si portocala, si se condimenteaza.
Surimi se pun pe un platou impreuna cu salata mexicana calita si sosul de smantana.
Pofta buna!
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii