Se curata usturoiul si ghimbirul, se toaca marunt sau se zdrobesc (eu le toc foarte fin). Se pun intr-un castron, la care adaugam zeama de lamaie, sarea si piperul, (uleiul de masline-optional). Adaugam bucata intreaga de somon. Amestecam bine, acoperim castronul si il dam la rece pt cateva ore (eu il las pana a doua zi).
Se incalzeste gratarul si punem somonul la prajit. Din cand in cand il ungem cu zeama (marinata ramasa in castron) pana se termina. Se prajeste 15-20 min, in functie de cat de gros este fileul.
Se serveste cu puree de cartofi, orez, etc si salata verde.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii