Se spala florile(atentie sunt foarte delicate) se inlatura pistilul si petalele mici verzi de langa codita.Se umple cu un cubulet de mozzarella, 1 sfert de hamsie si se invirt usor virfurile pentru a inchide; se aseaza pe o tava cu hartie oleata. La cuptor 20-25'.
Intre timp se prepara un condiment din sosul de soia (atentie e foarte sarat), ulei, praful de usturoi si semintele de susan.
Se lasa pestele cateva minute in acest condiment intorcandu-l pe ambele parti. Pregatim tot o tava cu hirtie oleata asezam pestele (incercand sa "lipim" bine susanul) si de da la cuptor 15-20' intorcandu-l dupa 10'
Dupa fantazia fiecaruia
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii