Saramura de Macrou

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Saramura de Macrou

Ingrediente

  • 1 kg macrou
  • 3 cepe
  • 3 rosii
  • cimbru
  • busuioc
  • rozmarin
  • sare

Mod de preparare

Macroul se decongeleaza se taie pe lungime, se creseaza si se sareaza. Se lasa 15 minute si se pune pe gratar (eu am facut in casa dar merge foarte bine si la picnic)

Intre timp se pune un vas mare cu apa si cu sare (sa fie destul de sarata apa)

Ceapa si rosiile le taiem felite subtiri si le punem in apa impreuna cu mirodeniile.

Cand macroul s-a rumenit se pune si el in valul cu apa si se lasa cateva minute sa se intrepatrunda aromele.
Se poate servi si cu lamaie dar noua ne place sa tocam ardei iuti si sa ii punem in saramura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura Fanta
4
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Pilaf (cea Mai Simpla si Delicioasa Reteta)
5
Italia

Pilaf (cea Mai Simpla si Delicioasa Reteta)

Pilaf (cea Mai Simpla si Delicioasa Reteta)