Saramura de crap

Postat pe: 26-07-2017
(1)

Ingrediente

1 crap proaspat (eviscerat, portionat ) 1.5kg
500 gr rosii
1 ardei gras rosu, galben, verde
1 leg ceapa verde
1 leg patrunjel
100 ml otet
200 ml zeama lamaie
1.5 l apa
50 ml ulei
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

10 portii

Se portioneaza pestele si se prajeste pe grill. Se spala legumele si se vor taia cuburi. 
Se ia o tava de cuptor unde se vor pune legumele si saramura formata din apa, otet, lamaie, sare.


Pestele trebuie pus pe gratar direct in saramura, dup care se mai da la cuptor, 10 minute, la 180 grade C. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Saramura de crap" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alexandruaioanei
•  26.07.2017 23:47:06

Nu cred ca acest preparat culinar se poate numi SARAMURA de CRAP,banuiesc ca e ceva bun ,dar ma rog fiecare cu gustul lui.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Saramura de crap