Salata melanj

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Salata melanj

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 250 gr rosii cherry (galbene si rosii)
  • 4 fileuri de macrou
  • ulei de masline
  • 1 lingurita susan negru
  • ½ cescuta alune
  • sare de Himalaya
  • piper mozaic
  • patrunjel verde
  • sos de soia light

Mod de preparare

Se spala vinetele si se taie rondele, se sareaza si apoi se lasa un timp. Se spala vinetele de excesul de sare si se scurg, apoi se tamponeaza cu un servet.
Se trec vinetele prin faina si se frig in putin ulei de masline. 
Se condimenteaza fileurile de macrou si se frig pe ambele parti.
Se taie rosiile cherry in jumatati .
Intr-o tigaie nonaderenta, se prajesc semintele de susan.
Asezam feliile de vinete pe platou, apoi bucati de macrou, rosiile chery, iar la final, presaram patrunjel, susan si alune tocate grosier si stropim cu ulei de masline.
La servire, adaugam sos de soia.
Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
1
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu miere si multa frisca
2
Dulciuri

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Coronita Aperitiv
3
Aperitive

Coronita Aperitiv

Coronita Aperitiv
Parteneri
Rulada raw vegana
Bucataras.RO

Rulada raw vegana

Un preparat raw vegan perfect pentru zilele calduroase de vara in care nu avem chef sa pornim cuptorul. Este un preparat fara...

Rulada raw vegana
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala