Se spala vinetele si se taie rondele, se sareaza si apoi se lasa un timp. Se spala vinetele de excesul de sare si se scurg, apoi se tamponeaza cu un servet.
Se trec vinetele prin faina si se frig in putin ulei de masline.
Se condimenteaza fileurile de macrou si se frig pe ambele parti.
Se taie rosiile cherry in jumatati .
Intr-o tigaie nonaderenta, se prajesc semintele de susan.
Asezam feliile de vinete pe platou, apoi bucati de macrou, rosiile chery, iar la final, presaram patrunjel, susan si alune tocate grosier si stropim cu ulei de masline.
La servire, adaugam sos de soia.
Pofta buna !
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataCiorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataMie imi plac foarte mult mancarurile cu legume multe, sincer as putea trai mult timp fara carne, nu stiu daca pentru...
Mancare de varza cu legumeRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii