Salata de Spanac cu Fructe de Mare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g frunze de spanac proaspete
  • 250g fructe de mare congelate
  • 100g Ementaller
  • 8 rosii cherry
  • 5 catei de usturoi
  • busuioc uscat
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierb fructele de mare 10 min. impreuna cu usturoiul pisat, busuioc, sare si piper. Se clatesc in apa rece si se amesteca intr-un vas impreuna cu frunzele de spanac spalate si uscate, rosiile cherry taiate si ementaller-ul dat pe razatoare. Se adauga uleiul de masline, otetul balsamic, sare si piper dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc