Salata de Spanac cu Fructe de Mare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g frunze de spanac proaspete
  • 250g fructe de mare congelate
  • 100g Ementaller
  • 8 rosii cherry
  • 5 catei de usturoi
  • busuioc uscat
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierb fructele de mare 10 min. impreuna cu usturoiul pisat, busuioc, sare si piper. Se clatesc in apa rece si se amesteca intr-un vas impreuna cu frunzele de spanac spalate si uscate, rosiile cherry taiate si ementaller-ul dat pe razatoare. Se adauga uleiul de masline, otetul balsamic, sare si piper dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate