Condimentam pestele cu sare, piper, zeama de lamaie si condimente pentru peste. Dam la rece acoperit cu o folie alimentara, pentru 30 min.
Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei, adaugam ceapa, telina si morcovul, calim 3-4 min. la foc mic.
Turnam apo 150-200 ml. apa sau supa de legume , punem un capac (acoperim tigaia) si lasam sa fiarba cu focul mic 10-15 min.
Spalam portocala bine. Razuim pe razatoare mica coaja si stoarcem zeama. Le punem intr-un bol (castronel), adaugam uleiul ramas, sare , piper, si 150 ml. apa. Amestecam bine, pana obtinem un amestec omogen.
Intr-un vas care merge la cuptor, punem amestecul de legume, asezam pestele si turnam sosul de portocale.
Dam la cuptor, pentru 25-30 min. la foc potrivit. Pestele trebuie sa fie rumenit frumos pe deasupra.
Se poate servi simplu, sau cu garnituri de cartofi natur, orez .
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieSi tu vrei sa stii cum se face Salata Suba, celebra salata ruseasca? Iti spun imediat reteta. De obicei se foloseste peste...
Cum se face Salata Suba, celebra salata ruseasca?Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii