Condimentam pestele cu sare, piper, zeama de lamaie si condimente pentru peste. Dam la rece acoperit cu o folie alimentara, pentru 30 min.
Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei, adaugam ceapa, telina si morcovul, calim 3-4 min. la foc mic.
Turnam apo 150-200 ml. apa sau supa de legume , punem un capac (acoperim tigaia) si lasam sa fiarba cu focul mic 10-15 min.
Spalam portocala bine. Razuim pe razatoare mica coaja si stoarcem zeama. Le punem intr-un bol (castronel), adaugam uleiul ramas, sare , piper, si 150 ml. apa. Amestecam bine, pana obtinem un amestec omogen.
Intr-un vas care merge la cuptor, punem amestecul de legume, asezam pestele si turnam sosul de portocale.
Dam la cuptor, pentru 25-30 min. la foc potrivit. Pestele trebuie sa fie rumenit frumos pe deasupra.
Se poate servi simplu, sau cu garnituri de cartofi natur, orez .
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaChirostele sunt o delicatesa culinara care se regaseste in bucatariile multor culturi din intreaga lume, fie sub forma de...
Chiroste-aperitiv si desertClatitele marocane sunt extrem de usor de pregatit, si parca au ceva in plus fata de cele cu care am fost obisnuiti toata...
Desert clatite marocaneDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii