Peste afumat pe pat de zacusca

Postat pe: 23-01-2017
(0)

Ingrediente

1 batog de macrou afumat
3-4 rosii cherry
500 g ciuperci champignon
1 vanata
1 morcov
1 dovlecel
2 linguri pasta de tomate
piper
dafin
lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

10min
Numar portii

PORȚII

2 portii
Intr-o tigaie, se calesc in ulei, ciupercile taiate feliute, vanata, dovlecelul si morcovul taiate cubulete, dupa care, se adauga o canita de apa, pasta de tomate, condimentele si se lasa la fiert, pana iese uleiul deasupra.
Separat, se taie batogul de peste si se amesteca cu rosii cherry, taiate cubulete, dupa care, se condimenteaza cu ulei de masline, zeama de lamaie si piper.
Se monteaza preparatul, folosind un inel rotund in care punem prima data zacusca de ciuperci si apoi, batogul de peste.
Preparatul se decoreaza cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste afumat pe pat de zacusca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste afumat pe pat de zacusca