Condimentati pestele pe ambele fete cu sare, piper, usturoi zdrobit / praf de usturoi, rozmarin, toate dupa gust si lasati sa stea aproximativ 15 min. Intre timp, ungeti cu unt cate o folie de aluminiu pentru fiecare fileu (suficient de mare cat sa puteti inveli pestele).
Asezati fileul pe folie. Stropiti-l cu zeama de lamaie, ungeti cu pasta de tomate, presarati rondele de ceapa verde, puneti cateva felii de lamaie si infasurati-l in folie. Procedati identic si cu restul bucatilor de peste.
Asezati pachetelele intr-un vas termorezistent si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 20 min, la foc potrivit.
Scoateti din cuptor si indepartati cu grija folia.
Serviti cat este cald, simplu sau alaturand garnitura preferata.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust,,Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" ,, Am eu un cufar fermecat -cu condimente DeliKat "' ,...
Ciorba de burta cu legumeDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii