Intr-un castron se aseaza fileul de pangasius si se stropeste cu lamaie. Se lasa zece minute.
Intr-o cratita (mai intinsa) se pune vinul cu accceasi cantitate de apa (200 ml), usturoiul taiat marunt si sare dupa gust! Se lasa sa fiarba cateva minute la foc mare apoi se adauga fileul si se da focul mic! Fierbem fileul circa 4 minute apoi il scoatem cu grija pe o farfurie! Continuam fierberea sosului pana scade la jumatate!
Intre timp se amesteca iaurtul cu cele doua galbenusuri (folosim un tel!) si adaugam aceasta compozitie in cratita unde s-a fiert pestele amestecand cu telul in mod continuu!
Adaugam apoi busuiocul, patrunjelul si putina ceapa verde (bineinteles taiate marunt si dupa gust).
Pe fiecare farfurie se aseaza pestele, deasupra se pune sosul preparat (in abundenta), iar garnitura potrivita ar fi cartofii natur.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii