Intr-un castron se aseaza fileul de pangasius si se stropeste cu lamaie. Se lasa zece minute.
Intr-o cratita (mai intinsa) se pune vinul cu accceasi cantitate de apa (200 ml), usturoiul taiat marunt si sare dupa gust! Se lasa sa fiarba cateva minute la foc mare apoi se adauga fileul si se da focul mic! Fierbem fileul circa 4 minute apoi il scoatem cu grija pe o farfurie! Continuam fierberea sosului pana scade la jumatate!
Intre timp se amesteca iaurtul cu cele doua galbenusuri (folosim un tel!) si adaugam aceasta compozitie in cratita unde s-a fiert pestele amestecand cu telul in mod continuu!
Adaugam apoi busuiocul, patrunjelul si putina ceapa verde (bineinteles taiate marunt si dupa gust).
Pe fiecare farfurie se aseaza pestele, deasupra se pune sosul preparat (in abundenta), iar garnitura potrivita ar fi cartofii natur.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii