Spalati fileurile de pangasius, uscati si condimentati pe ambele parti cu sare, piper, rozmarin si usturoi (optional). Stropiti cu ulei si lasati la marinat circa 30 min.
Intre timp, taiati cartofii curatati in rondele subtiri.
Asezati feliile de cartofi, usor suprapuse (ca tiglele), intr-un vas termorezistent (sau o tava tapetata cu hartie de copt) reconfigurand forma fileurilor (ca un pat pentru peste) si asezonati, dupa gust.
Puneti peste fiecare pat de cartofi cate un fileu si acoperiti cu alti cartofi, usor suprapusi, intercaland felii de lamaie (ca o plapumioara).
Turnati marinada, stropiti cu putin ulei, condimentati cartofii, dupa gust si dati la cuptorul incins pentru 20- 25 min, la foc potrivit sau pana ce cartofii sunt facuti si usor rumeniti.
Serviti cat este cald, cu felii de lamaie.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatAm vrut sa ii schimb denumirea in "Aperitiv cu pui", dar ca sa nu-l incurc pe viitor cu alte preparate cu pui pentru mic...
Parizer de casaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii