Trei bucati de macrou curatat si taiat felii/ bucati.
Se pun feliile sarate si piperate (eu l-am curatat si taiat fileuri) intr-un vas uns cu ulei, deasupra se pune o ceapa taiata solzisori, boabe de piper, boabe de mustar, foi de dafin si felii de lamaie.
Se da in clocot separat o cana si jumatate de apa, o cescuta de otet si o lingurita de vegeta/ secretul gustului care se toarna peste peste.
Se baga la cuptor acoperit pentru 15-20 minute apoi se descopera si se lasa pana scade sosul la jumatate.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii