Punem la fiert cca. 300 ml apa cu un praf de sare si cand da in clocot adaugam gris , atata cat sa obtinem un amestec mai tare cand va raci (sa stea pe lingura sa nu curga).
Icrele curatate de pielita se tin in frigider la rece de la o zi la alta.
Se pun intr-un vas impreuna cu o lingurita de sare si cu mixerul se freaca la viteza mare turnand cate un pic de ulei pana obtinem o maioneza groasa. Dupa aceasta faza turnam treptat zeama de lamaie si adaugam si ceapa razuita pe razatoare fina si treptat adaugam si grisul racit .
Se mai codimenteaza cu sare dupa gustul fiecaruia si cu zeama de lamaie daca mai necesita. Se pune la rece 2-3 ore sa se intareasca bine
Se serveste cu paine prajita.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii