Crevetii se pun intr-o tava termorezistenta cu vin, ulei, sare, piper si frunzele de patrunjel tocate.
Se da tava la cuptor. Apoi, dupa 10 minute, se scoate tava din cuptor, se pun cateii de usturoi taiati, se amesteca si se da din nou la cuptor.
Se lasa in cuptor, pana cand vinul scade.
Apoi, se pot servi. In momentul servirii, daca doriti, puteti sa adaugati si putina zeama de lamaie.
Sa aveti pofta!!!!
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii