Crevetii se pun intr-o tava termorezistenta cu vin, ulei, sare, piper si frunzele de patrunjel tocate.
Se da tava la cuptor. Apoi, dupa 10 minute, se scoate tava din cuptor, se pun cateii de usturoi taiati, se amesteca si se da din nou la cuptor.
Se lasa in cuptor, pana cand vinul scade.
Apoi, se pot servi. In momentul servirii, daca doriti, puteti sa adaugati si putina zeama de lamaie.
Sa aveti pofta!!!!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii