Se taie ghimbirul rondele nu foarte subtiri, usturoiul la fel. Se calesc in tigaie la foc mic pana capata putina culoare.
Se adauga cotletele de rechin, mierea si vinul alb.
Lasam sa se faca la foc mic intorcand din cand in cand feliile pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Atentie sunt destul de fragede. Daca scade lichidul si inca nu s-a rumenit putem adauga putina apa.
La sfarsit se potriveste de sare.
Se serveste cu sos de soia sau garnitura de orez
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii