Se spala bine scoicile, se scurg de apa si se pune sare mare din abundenta peste ele. Se lasa 15 minute dupa care se spala din nou.
Se prajeste ghimbirul si usturoiul in ulei de masline, dar sa nu se arda. Se pune ceapa taiata julien se mai caleste putin impreuna se adauga rosiile taiate bucati.
Se pun scoicile, se adauga o cana de apa si se lasa pe foc acoperite cu capacul pana se seschid.
La sfarsit se presara patrunjel taiat.
Se servesc cu paine prajita cu usturoi si unsa cu unt sau ulei de masline.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii