Se fierbe caracatita in apa cu sare maxim 10 minute, dupa care se strecoara.
Intr-un vas de sticla termorezistenta se pune ulei de masline (50-60ml) , un pahar de vin alb de 200 ml demisec, sare, piper, oregano si se acopera cu folie de aluminiu.
Se introduce la cuptor. atentie: daca e lasata prea mult la cuptor, caracatita se intareste si nu mai devine comestibila (e ca o bucata de cauciuc). in acest sens se verifica cu o furculita din cand in cand sa patrunda furculita in caracatita.
Se serveste calda cu salata.
pofta buna!!!!!!!!!!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii