Prima data fileurile se dau prin faina.
Apoi, intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, iar cand e destul de fierbinte, se pun fileurile la prajit. Se prajesc pe ambele parti bine, apoi se pune peste ele putina sare, putin piper si zeama de lamaie. Pe tigaie se pune un capac si se lasa la foc, cambula, pana scade sucul de lamaie.
Fileurile de cambula se servesc calde!
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii