Cambula cu Lamaie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Cambula cu Lamaie

Ingrediente

  • -4 fileuri de cambula
  • -50ml suc de lamaie proaspat
  • -sare
  • -piper
  • -ulei de masline
  • -faina

Mod de preparare

Prima data fileurile se dau prin faina.

Apoi, intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, iar cand e destul de fierbinte, se pun fileurile la prajit. Se prajesc pe ambele parti bine, apoi se pune peste ele putina sare, putin piper si zeama de lamaie. Pe tigaie se pune un capac si se lasa la foc, cambula, pana scade sucul de lamaie.

Fileurile de cambula se servesc calde!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc