Prima data fileurile se dau prin faina.
Apoi, intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, iar cand e destul de fierbinte, se pun fileurile la prajit. Se prajesc pe ambele parti bine, apoi se pune peste ele putina sare, putin piper si zeama de lamaie. Pe tigaie se pune un capac si se lasa la foc, cambula, pana scade sucul de lamaie.
Fileurile de cambula se servesc calde!
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii