Bocadillo de Calamares

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Bocadillo de Calamares

Ingrediente

  • -1 bagheta
  • -25 de calamari
  • -ulei de masline
  • -2 linguri de faina
  • -sare

Mod de preparare

Calamarii se curata, se spala si se taie de cca 2cm grosime. Dupa se dau prin faina sau se pune faina peste ei si se prajesc in ulei de masline incins. Se prajesc pe o parte si pe alta.

Pana se prajesc calamarii, bagheta se taie in 3 bucati. Fiecare bucata se taie intr-o parte, pentru a intra calamarii prajiti.

Dupa ce calamarii sunt prajiti, se scot din ulei si se pun intre bucatile de bagheta.

Se pot servi cu maioneza. Se servesc imediat.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa