Vinetele se spala si se usuca, dupa care se curata de coaja. (Atentie cand taiati coditele, sa nu intrati prea mult in vinete.)
Uleiul de floarea soarelui se pune intr-o tigaie si se incalzeste la foc mare. Cand se incalzeste bine, se pun vinetele si se prajesc pana se inmoaie si devin maro. Se scot pe un prosop de hartie si se lasa la scurs.
Intre timp, se incalzeste uleiul de masline la foc mediu. Se adauga ceapa tocata marunt si se prajeste timp de 2 minute. Se adauga ardeii taiati fin si se prajesc inca 2 minute. Se pun rosiile si bulionul, sarea, piperul si zaharul si se amesteca timp de 7-8 minute la foc mic.Cand este gata, se adauga patrunjelul.
Vinetele se pun pe o tava unele langa altele. Cu o lingurita, se desfac in doua de-a lungul. Se baga mixtura de legume inauntrul vinetelor, dupa care se stropesc cu sucul de lamaie.
Se baga la cuptor timp de 20 de minute. Se servesc cu carne de miel si vin rosu.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii