Vinetele se curata de coaja si se taie fasii. Puneti uleiul la foc si puneti vinetele pentru a le inmuia sa fie usor de manevrat.
Pregatim umplutura:
Branza se amesteca cu mararul si patrunjelul tocat marunt si sare daca e nevoie. Asezam umplutura pe vinete si impaturim. Le dam prin pesmet apoi prin ou si le prajim le scoatem pe un servetel ca sa mai scapam de grasime si papam.
Se serveste cu mujdei de usturoi.
Bună rău iahnia de fasole, chiar și de post, mai ales servită cu murături!
Iahnie de fasole, de postDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii