Vinetele se curata de coaja si se taie fasii. Puneti uleiul la foc si puneti vinetele pentru a le inmuia sa fie usor de manevrat.
Pregatim umplutura:
Branza se amesteca cu mararul si patrunjelul tocat marunt si sare daca e nevoie. Asezam umplutura pe vinete si impaturim. Le dam prin pesmet apoi prin ou si le prajim le scoatem pe un servetel ca sa mai scapam de grasime si papam.
Se serveste cu mujdei de usturoi.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatAnul asta a fost un an bogat in visine, fata de anul trecut cand n-am vazut 2-3 visine in visin.Asa ca am zis sa fac si niste...
Nectar de visineAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii