Atunci cand ai la dispozitie o gradina ca a parintilor mei, mancarurile cu legume devin preferatele familiei.
Mi s-a facut dor de vinetele mamei si i-am facut o vizita! Am cules vinetele, rosiile si usturoiul apoi, ajunsa acasa, am intrat in bucatarie ... Repede, pentru ca legumele sa fie proaspete si pline de savoare.
Asadar:
pasul 1: Vinetele le speli bine si le tai pe lungime, pana la cotor, dar in asa fel incat sa nu se desprinda feliiile.
pasul 2: Condimentezi vinetele cu sare si piper.
pasul 3: Intre feliile de vanata asezi felii subtiri de bacon, cascaval si usturoi.
pasul 4: Asezi vinetele intr-un vas termorezistent pe care l-ai uns cu ulei. Acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 45 de minute.
pasul 5: Indepartezi hartia si adaugi deasupra vinetelor rosiile spalate si taiate in sferturi, boabe de porumb si cascaval ras. Mai lasi la foc mic inca 15 minute.
pasul 6: Servesti totul imediat alaturi de familie, cu multa dragoste.
Aceste "Vinete-evantai" sunt delicioase si trebuie servite imediat. Daca vrei si iti place mancarea condimentata, mai poti adauga piper rosu proaspat macinat.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteDe ceva timp visez la un desert delicios cu fistic. Tocmai ce am cumparat niste capsuni dulci si aromate, asa ca am zis ca...
Desert tarta cu fistic, capsuni si ciocolataCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii