Atunci cand ai la dispozitie o gradina ca a parintilor mei, mancarurile cu legume devin preferatele familiei.
Mi s-a facut dor de vinetele mamei si i-am facut o vizita! Am cules vinetele, rosiile si usturoiul apoi, ajunsa acasa, am intrat in bucatarie ... Repede, pentru ca legumele sa fie proaspete si pline de savoare.
Asadar:
pasul 1: Vinetele le speli bine si le tai pe lungime, pana la cotor, dar in asa fel incat sa nu se desprinda feliiile.
pasul 2: Condimentezi vinetele cu sare si piper.
pasul 3: Intre feliile de vanata asezi felii subtiri de bacon, cascaval si usturoi.
pasul 4: Asezi vinetele intr-un vas termorezistent pe care l-ai uns cu ulei. Acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 45 de minute.
pasul 5: Indepartezi hartia si adaugi deasupra vinetelor rosiile spalate si taiate in sferturi, boabe de porumb si cascaval ras. Mai lasi la foc mic inca 15 minute.
pasul 6: Servesti totul imediat alaturi de familie, cu multa dragoste.
Aceste "Vinete-evantai" sunt delicioase si trebuie servite imediat. Daca vrei si iti place mancarea condimentata, mai poti adauga piper rosu proaspat macinat.
Aceste clatite mici si pufoase sunt absolut delicioase. A fost un rasfat total, mai ales ca am adaugat la ele cateva fructe...
Pancakes cu ricota si mandarineRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii